Blogg om figurativ kunst

Blogg om figurativ kunst

Figurativ klassisk tegning og maleri

I min kunst blogg skriver jeg frittalende om tegning, maleri og grafikk. Jeg vektlegger det klassiske billedspråk, det er tidløst og grensesprengende.
Tilbake til forsiden
http://vemundhakvag.com/
Vemund Hakvåg

Woodstock Reunion, Kveise Gård, 2016

MaleriOpprettet av Vemund Hakvåg sø., juni 19, 2016 10:45:21

Under årets Woodstock Reunion på Kveise Gård holdt Atelier Vøyenenga kunst utstilling på låven. En svært variert utstilling med maleri og tegning som varte til utpå morgenkvisten. Ikke vanskelig å holde ut med mat, drikke, levende musikk, fest og moro. Musikerne var fra nærområdet og spilte alt fra heftig rock til visesang. Sigurd Uggen en lokal artist fra Skui holdt høytlesning fra sine dikt. Med sine rytmiske knakende gode dikt vinklet med et skråblikk på samtiden og en reise i ordlyd ble det litt av en opplevelse.

Kunst utstillingen som ble satt opp på fredag og tatt ned på søndag var svært vellykket med mange besøkende kvelden og natten igjennom. Atelier Vøyenenga stilte med 13 kunstnere. Artig å få vinklet sine bilder i en ny sammenheng, få tilbakemeldinger og få sett bildene i et nytt lys. Jeg for min del merket meg at jeg kan øke kontrastene og være mer dristig i fargebruken.

Atelier Vøyenenga stiller ut på låvenOle Johan Aulie introduserer Sigurd Uggen som skal lese noen av sine dikt.
Ugly Jack spiller ZZ TOP

vemundhakvag.com  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.